Mandala Restaurant specjalizuje się w kuchni indyjskiej. Klienci mogą odwiedzić restauracje hinduskie w trzech lokalizacjach w Warszawie, na Woli, Mokotowie i Bielanach. Goście chętnie kosztują azjatyckich potraw, które wykonywane są na przykład przy wykorzystaniu glinianego pieca tandoor, według tradycji opalanego węglem drzewnym i konserwowanego liśćmi szpinaku. Temperatura pieczenia jest wyższa niż 280 stopni Celsjusza, dzięki czemu dania wykonywane są szybko i charakteryzują się wyjątkową chrupkością. W menu uwzględniono między innymi:
• polędwiczki z kurczaka w cieście grochowym,
• samosę z wegetariańskim farszem,
• macerowane w sosie jogurtowym pieczone mięso łososia,
• warzywa pakora smażone w cieście z mąki grochowej,
• subzi z serem paneer i warzywami,
• pomidorowo-maślane curry z wiórkami kokosowymi,
• mutton z delikatną baraniną.
Warto regularnie sprawdzać nowości pojawiające się w karcie dań. Rezerwacja stolika możliwa jest telefonicznie lub przez system internetowy. Restauracja hinduska to świetne miejsce na spotkanie z przyjaciółmi, rodzinną kolację lub randkę. Wnętrza są gustownie, przytulnie urządzone, a w lokach panuje pozytywna atmosfera.