Przedsiębiorstwo Rolno-Przetwórcze Marek Szafrański zajmuje się utylizacją żywności. Oferta kierowana jest do przedstawicieli przemysłu spożywczego, którzy szukają ekologicznych rozwiązań na wykorzystanie materiałów poprodukcyjnych. W ramach współpracy można liczyć między innymi na:
• odbiór odpadów i transport na terenie całej Polski,
• przerobienie żywności na alkohol etylowy,
• korzystny cennik usług,
• wsparcie doświadczonych w branży fachowców.
Wystarczy nawiązać kontakt i złożyć zamówienie, a pracownicy firmy zajmą się całą resztą. Utylizacja odpadów spożywczych odbywa się zgodnie z obowiązującymi normami i jest ekologiczna. Producent posiada zgodę od Urzędu Celno-Skarbowego. Nowoczesne zaplecze techniczne pozwala na szybką i wydajną pracę. Przerabianie przeterminowanej żywności na alkohol etylowy cieszy się dużym zainteresowaniem wśród piekarni i przedsiębiorstw zajmujących się wytwarzaniem słodyczy. Z usług korzystają również bary, restauracje i cukiernie. W celu ustalenia szczegółów wystarczy zadzwonić.